Helsfyr Atrium

 • Areal: 38 057 kvm
 • Type segment: Kontor
 • Signalbygg beliggende sentralt på Helsfyr i Oslo med utmerket eksponering mot E6 mot Gardermoen og Ringveien, med gåavstand til alle kollektive transportmidler. Bygget er på ca 38 000 m² og ble overlevert til FORTIN AS pr. april 2010. Bygget er tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter og har utsmykking fra Kjell Nupen. I tillegg har eiendommen utsikt over hele Oslo, inkludert fjorden og Holmenkollen.

 • Helsfyr Atriums nærhet til kollektivtransport gjør dette bygget til et godt alternativ for miljøbevisste leietagere. Bygget har også egne parkeringsplasser for elbil med lademulighet. Luft-vann varmepumper som benyttes til å produsere komfortkjøling om sommeren brukes om vinteren som grunnlast for å levere varme til bygget sammen med fjernvarme som spisslast.

  Kombinasjonen av fjernvarme og varmepumper i oppvarmingssystemet sammen med moderne tekniske løsninger er med på å gi bygget energikarakter B. I tillegg gjenvinnes kondensatorvarme fra kjøling av datarom, men dette tas ikke med i beregning av energikarakteren. Helsfyr Atrium er energiklassifisert og oppnådde energiklasse B, som er meget bra sammenlignet med tradisjonelle kontorbygg som oftest har klasse D. Bruk av fjernvarme og meget effektiv system for varmegjennvinning har gjort dette mulig. Nærhet til kollektivtransport gjør dette bygget til et godt alternativ for miljøbevisste leietagere.

 • Bygget ligger meget sentralt i forhold til offentlig transport som busser, T-bane og flybusser. 3 minutter til Helsfyr T-banestasjon. Dessuten gir beliggenhet til E6 og mellom Ring 3 og Ring 2 god tilgang med bil. God parkeringsdekning inne og ute for ansatte og besøkende.
 • Totalt er bygget beregnet for ca 1 200 arbeidsplasser og er et moderne bygg tilpasset dagens og morgendagens krav. Store leietagere er blant annet AF Gruppen, Network Norway, Astra Zeneca, Schage og Philips. Bygget har fellesfasiliteter som betjent resepsjon, møteromsavdeling med plass til fra 10 til 200 deltagere og stor moderne kantine med sitteplass til ca. 400 personer samtidig. Bygget driftes av Basale AS.

  For spørsmål vedrørende drift og forvaltning av eiendommen, ta kontakt med Basale, telefon 06760.

 • Område: Oslo
  Segment: Kontor
  Areal: 38 057
  Byggeår: 2010
  Energiklasse: B

logo

FORTIN AS
Sommerrogata 13-15
0255 OSLO